Οι επισκευές κοσμημάτων χρυσών και ασημένιων είναι ειδικότητα μας. Έχουμε τη γνώση για να σας προσφέρουμε άριστη τεχνική υποστήριξη στις επισκευές κοσμημάτων σας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση κοσμημάτων, την επισκευή κοσμημάτων  ή την εκτίμηση κοσμημάτων, στα χρυσά κοσμήματά σας ή τα ασημένια κοσμήματά σας . Διαθέτουμε  την  εμπειρία    στο χώρο του κοσμήματος  από το 1936  τότε  που  άνοιξε το πρώτο κατάστημα  μας ο κοσμηματοπώλης Κυριάκου Αναστάσιο. Η  ανάπτυξη νέας τεχνολογίας και μεθόδων στο χώρο της επεξεργασίας κοσμήματος   μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε   υπεύθυνα και με αγάπη το  χρυσό και ασημένιο κόσμημά σας. 

Ενδεικτικές εργασίες για  Επισκευές κοσμημάτων χρυσών και ασημένιων :

  • Επισκευή και επιχρύσωμα, ροζ ασημένιο και χρυσό.

  • Τοποθέτηση χαλασμένης ή χαμένης πέτρας.

  •  Επισκευή, μεγάλωμα, στένεμα, σπασμένο σε δαχτυλίδι.

  • Προσαρμόζουμε στο σωστό νούμερο του δάχτυλου σας στο κόσμημα σας.

  • Φτιάχνουμε την  αλυσίδα  σας στο μήκος που θέλετε  ή επισκευή της σπασμένη σας αλυσίδας καθώς και επιδιόρθωση στο κούμπωμα.

  • Αντικατάσταση σε  τμήματα κοσμήματος που έχουν καταστραφεί με καινούρια.

  • Αλλαγή μπαταρίας  ή λουράκι σε ρολόι.

  • Γυάλισμα και καθαρισμό σε κόσμημα με υπέρηχους.           

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6546568 στείλτε μας email kosmimatopolis.gr@gmail.gr  ή επισκεφτείτε το χώρο μας Μεσογείων 256, Χολαργός.

Οι  Επισκευές κοσμημάτων χρυσών και ασημένιων απαιτεί τεχνογνωσία και σεβασμό. Η ομάδα  kosmimatopolis.gr  έχουμε συνεχόμενη αγάπη για την φροντίδα και  για την επισκευή κοσμημάτων, την κατασκευή χρυσών κοσμημάτων, κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων. Είμαστε πάντα κοντά σας. Αν έχετε σκεφτεί ένα κόσμημα έχετε δει ένα κόσμημα, ή έχετε σχεδιάσει ένα κόσμημα που θέλετε  να το αποκτήσετε αλλά δε μπορείτε να το βρείτε.  Επικοινωνήστε μαζί μας  ή επισκεφτείτε το χώρο μας Οι έμπειροι τεχνίτες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε από την αρχή ένα   χρυσό δαχτυλίδι, ένα χρυσό βραχιόλι ένα ασημένιο μενταγιόν. 

Η πολυετή εμπειρία μας στο σχεδιασμό, την κατασκευή και επιλογή κοσμημάτων, οι σπουδές μας στο χώρο της κοσμηματοποιας μας δίνουν την  γνώση για την εκτίμηση κοσμημάτων  σας. Επιπλέον σας ενημερώσουμε για την ποιότητα του κοσμήματος, την  χρονολογία κατασκευής του και την αξία του.