Μια ιστορία αγάπης και δημιουργίας ελληνικών κοσμημάτων

Καλωσόρισες στο “kosmimatopolis.gr

Ένα e-shop με αγάπη στο χειροποίητο κόσμημα, που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Κυριάκου η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή κοσμήματος

Η ιστορία ξεκινάει το 1936 με τον κοσμηματοπώλη Αναστάσιο Κυριάκου να ανακαλύπτει και να τελειοποιεί τις τεχνικές της αργυροχρυσοχοΐας. Οι απόγονοι του, μέχρι και σήμερα, εξακολουθούν να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και να εμπορεύονται κοσμήματα από χρυσό και ασήμι.

Η οικογένεια Κυριάκου έχει ως γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το 2015 το ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmimatopolis.gr στο οποίο και ο πιο απαιτητικός πελάτης μπορεί να βρει κοσμήματα υψηλής αισθητικής. Η έδρα του kosmimatopolis.gr  είναι στο προάστιο της Αθήνας τον Χολαργό, στο εργαστήρι του  παράγονται  χειροποίητα κοσμήματα και ιδιαίτερα κομμάτια όπως κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια με σκοπό να προσφέρουν ικανοποίηση σε όποιον τα φοράει.

Στο kosmimatopolis.gr κάθε κόσμημα έχει  δημιουργηθεί  και επιλεχθεί  σύμφωνα με την αισθητική και την προσιτή πολυτέλεια. Για τον λόγο αυτό τα κοσμήματα προσφέρονται σε προσιτές τιμές. Πάνω από όλα η οικογένεια του kosmimatopolis.gr επιθυμεί να επικοινωνεί με τους ανθρώπους της και ανυπομονεί να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το αγαπημένα τους κοσμήματα.

kosmimatopolis.gr