Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω ένα κόσμημα?

Μπορείτε να παραγγείλετε με ένα απλό τηλεφώνημα΄στο 210 6546568, ηλεκτρονικά μέσω site και με email στο kosmimatopolis.gr@gmail.gr οι έμπειροι και ειδικευμένοι συνεργάτες μας  είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Πως και πότε θα μου αποσταλούν οι παραγγελίες μου?

Ο χρόνος αποστολής* ενός προϊόντος μας κυμαίνεται από 2 έως 8 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Μόλις  η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

*Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, κτλ.), και δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, για να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να  ολοκληρωθεί  η  παραγγελίας σας.

Θα χρεωθώ επιπλέον για την παραγγελία μου

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες μικρότερες των 50,00€ είναι 4,00€ για όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες μεγαλύτερες των 50,00€ είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου?

  • Με το Alpha Bank e-commerce οπου είναι ο ασφαλέστερος τρόπος διαδικτυακών συναλλαγών στην Ελλάδα, το σύστημα δέχετε VISA-MASTER CARD-AMERICAN EXPRESS
  • Με αντικαταβολή (χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής)
  • Mε τραπεζική κατάθεση.
  • Nα μας επισκεφτείτε στο χώρο μας που βρίσκετε kosmimatopolis.gr  Μεσογείων 256, Χολαργός, ΑΘΗΝΑ, Εμπορικό κέντρο ΕΡΜΗΣ

Μπορείτε να μου εκδώσετε τιμολόγιο για την παραγγελία?

Βεβαίως εφόσον ενημερωθούμε έγκαιρα αμέσως με του που γίνει η παραγγελεία σας, στο τηλ 210 6546568  ή με email για να μας δώσετε τα στοιχεία που θα εκδώσουμε το τιμολόγιο.

Μπορώ να κάνω ειδικές παραγγελίες?

Είμαστε πάντα κοντά σας για να κάνουμε την επιθυμία σας κόσμημα. Αν έχετε σκεφτεί ένα κόσμημα έχετε δει ένα κόσμημα ή έχετε σχεδιάσει ένα κόσμημα που θέλετε  να το αποκτήσετε αλλά δε μπορείτε να το βρείτε.  Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6546568 στείλτε μας email kosmimatopolis.gr@gmail.gr  ή επισκεφτείτε το χώρο μας Μεσογείων 256, Χολαργός, ΑΘΗΝΑ, Εμπορικό κέντρο ΕΡΜΗΣ. Οι έμπειροι, τεχνίτες και καλλιτέχνες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιθυμίας σας πραγματικότητα.

Πως αποστέλετε ενα προιόν?

O κosmimatopolis.gr  διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία, καθώς και να αλλάξει τις αναγραφόμενες τιμές χωρίς προειδοποίηση. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Αν θέλω να επιστρεψω κάτι?

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα που επιστρέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Να μην έχουν, φορεθεί, φθαρθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και επιστρέφονται  μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ειδική κατασκευή δεν επιστρέφονται (πχ. αλλαγή σε νούμερο, επιμετάλλωση, αλλαγή πέτρας κλπ). Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Ειναι το προιον που θα παραλαβω συσκευασμένο?

Τα κοσμήματα που αγοράζετε από το kosmimatopolis.gr θα τα παραλάβετε συσκευασμένα για να τα δωρίσετε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας!

Αν έχω απορία για ένα κόσμημα τι μπορώ να κάνω?

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με ένα κόσμημα  η ανάγκη για πληροφορία  καλέστε μας στο 210 6546568, ή στείλτε μας  email στο kosmimatopolis.gr@gmail.gr και εμείς  άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι έμπειροι και ειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να φροντίσουν για εσάς.

Μπορώ να δω ένα κόσμημα πριν το αγοράσω?

Βεβαίως στο χώρο μας που βρίσκετε: kosmimatopolis.gr, Μεσογείων 256, Χολαργός, ΑΘΗΝΑ, Εμπορικό κέντρο ΕΡΜΗΣ. Μπορούμε να σας δειγματίσουμε ότι είδατε και σας αρέσει εφόσον υπάρχει σε απόθεμα.

Τι υλικά χρησιμοποιείτε για τα κοσμήματα σας?

Τα κοσμήματα μας είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και κομψότητα χρησιμοποιούμε Χρυσό ή Ασημί ή ατσάλι που συχνά τα στολίζουν πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες.

Πως μπορώ να εξακριβώσω το μέγεθος του δαχτυλιδίου μου?

Επισκεφθείτε την σελίδα ΕΥΡΕΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ